mutiara kata

Aroi Lokcing House (francais steamboat bakar (lokcing) pertama Malaysia)

Followers

blogwalking....

Wednesday, January 25, 2012

Rosmah mati kutu:Kolumnis pertahan dakwaan Rosmah belanja RM325,000

Ramai yang duk updated blog masing-masing pasal berita Rosmah (First Lady of Malaysia). Isunya tak lain xbukan pasal dakwaan Kolumnis Sdyney Morning Herald, Andrew Hornery bahawa isteri perdana menteri, Rosmah Mansur membelanjakan lebih RM 300,000 semasa lawatannya ke Australia tempoh hari.


Selain perbelanjaan A$100,000 (RM325,000) di sebuah butik, Horney juga mendakwa Rosmah dan suami menginap di emper (penthouse) bernilai A$20,000 (RM65,100) semalam, meminta "parkir valet untuk limousinnya" dan menerbangkan pereka fesyen ke Malaysia untuk mengenakan pakaian yang ditempahnya.


Itulah antara petikan di  Sdyney Morning Herald. Banyak-banyak blog, memang post pasal isu nie lebih kurang sama, so, I try to search at Google, the original news resources. Dah jumpa yang ory, baru la puas hati.

Dalam duk cari-cari gambar rosmah mansor and cincin tue, terjumpa Surat Terbuka seorang pelajar untuk DS Rosmah Mansor

Aik, untuk First Lady pun ader jugak eh? Hari tue aku jumpa untuk Najib jer.hurm, pape je lah. Yang penting, pilihan raya tahun nie aku dah boleh mengundi. Undi saper? TAK PERLU TAHU, sebab UNDI ANDA ADALAH RAHSIA. Hehehe

p/s: tajuk post tiru sini.No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...