mutiara kata

Aroi Lokcing House (francais steamboat bakar (lokcing) pertama Malaysia)

Followers

blogwalking....

Wednesday, September 15, 2010

Maher Zain LIVE in Malaysia



The long awaited and much anticipated live performance of Maher Zain in Malaysia.

See Maher Zain LIVE in Shah Alam October 15th 8:00 - 11:00 pm at the MBSA Auditorium.

Leading to the major event, Maher Zain will also be meeting his fans in several locations. These locations, dates and times will be announced soon.

Malay: Maher Zain LIVE di Malaysia!

Persembahan yang sekian lama dinantikan.

Raikan Maher Zain LIVE di Shah Alam: Oktober 15 08:00 - 11:00 mlm di Auditorium MBSA.

Maher Zain juga akan mengadakan beberapa sesi pertemuan dengan peminat-peminat di beberapa lokasi. Lokasi-lokasi, tarikh dan masa akan diumumkan sebaik sahaja dipastikan.

Bila baca tadi, hati melonjak-lonjak nak pergi... Tarikh nie plak nureen available sebab baru jer habis kuliah. Study week..Nak pergi sangat-sangat...Ada sape-sape nak temankan nureen x? (+.*)

pesanan penaja.perlu baca

5 comments:

MomTom said...

salam. akak, mana nak beli tiket dia? jenuh saya search kat tenet. tp x jumpa

Bb Hussain said...

salam ziarah ;) am looking forward to see maher zain performance too ;)

nureen said...

to momtom & bb hussain,

maaf, nureen pn xth mn nk cari tiket dia

MomTom said...

takpe. kalu dah taw, jgn lupa inform hehe,,,

lan said...

salam..insyaAllah nk g tgk..xpe xde teman...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...