mutiara kata

Aroi Lokcing House (francais steamboat bakar (lokcing) pertama Malaysia)

Followers

blogwalking....

Thursday, January 21, 2010

I miss myself as an active student!!!





Salam sayang nurren ucapkan kepada pembaca2 diluar sana yang masih setia mengunjungi blog hubbulillahiyah ii. Terima kasih yang tidak terhingga nureen ucapkan kepada kalian. Terima kasih sakali lagi kerana sudi memberikan komen2 serta feedback kepada entry2 sama ada dalam blog hubbulillahiayah maupun hubbulbusiness. Malah, ada juga yang memberikan komen menerusi laman sesawang facebook serta yahoo messenger.


Petang tadi kelas Manegerial Economics terpaksa dibatalkan sekali lagi bagi member laluan kepada AGM IBUC ( interational business unity club). Erm, nothing interesting I want to share wif you about the AGM. But, something that make me touch after the AGM. My coursemate, which is also my coursemate during my diploma. After the AGM she ask me, “ Ape kena dgn ko ni? JPK hr 2 pn ko x join, MPP pn ko x involve, bahkan dlm IBUC pn ko x msk…”lbh krg mcm 2 la ayat dia.


Then, she asked me to sit down. Then I said to her, “ Aku rindu sgt2 kenangan ms jd NYDP JPK,  AJK JPPIH, Kelab Debat dll. I missed myself as an active student so so much,” tanpa disedari, air mata nureen turut mengalir tanpa nureen sedari. I was so so touch that time….


I had being thinking for so many times, what was wrong wif me? ?? I was wondering why I’m being such a pasif student.  I keep asking myself, why I be like this? Sedangkan dalam hati bageitu memberontak untuk kembali aktif sprit masa diploma dl. Ttp dlm masa yang sama nureen bagaikan x serasi dengan mgt tmpt nureen belajar skrg. Mgki nureen x berada dalam situasi yang cemerlang seperti mana yang nureen rasa dl.

So, what should I do now??yes, I do missed my life during diploma. Yes, I do. I really do…but, I don’t know what I’m suppose 2 do…

Nureen2205
20012010
2027


7 comments:

Amzar said...

ko blaja kat kuching ke??

illianahidayah said...

come on..be strong...dont ever give up..u can be like before.. gud luck n all d best. :)

Mighty MS said...

terus bergiat aktif!! kerana zaman mahasiswa & aktivisme hanya dtg sekali ini saje, lepas ni jgn nyesal!!!

Jom.Join persatuan/organisasi!!

nureen said...

amzar: ak bljr kt melaka, kuching jz ktorg g jln2 je... teringt kenangn suka & duka bersama...

nureen said...

illianahidayah : tq sis..
i will be strong like b4!!! =)
cayok2 2 myself

nureen said...

Mighty MS : JOM BERPERSATUAN! JOM KEMBALI AKTIF MCM DULU2!! AKU SAHUT SERUANMU SAHABATKU!!!

Azlia Kamaruddin said...

salam dayah.. :)
singgah blog nureen ni..
well, same goes to me..
not interested to join any xtvts..
jz focus 4 my future..
btw, all d best 2 u.. jgn ikut mcm aku yg dah malas ni.. hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...